top of page

Project Name

Project Type

Single Residential

Year

2019

Location

Status

Under Construction

Site Area

2550m2

Project Area

710m2

This project design concept plays on the simplicity of farmstyle living with a modern twist. The design aims to stay true to the simple form of farmstyle architecture, whilst exploring textures through materials by creating a dark exterior palette and layering natural greenery, timber, stone and steel. The slender concrete eyebrows to the building provide support for large sliding timber screens that offer privacy and filtering of light into the interior. Placing a front and back courtyard to the central entertainment spine, offers a large uninterrupted open space. The large volume in the pitch of the roof aims to create a balance between indoor and outdoor living.

bottom of page